Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2015

Demam, selsema dan batuk kebah dari berlarutan tanpa ubat

Assalamualaikum w.b.t
Lama dah tak tulis blog.. Hari ni saje nak update testimoni customer yang happy menggunakan produk shaklee
Customer ni dah lama selsema, batuk tak juga baik-baik, dah makan ubat doktor, berkali kali pegi klinik, tapi tak jugak baik..lepas tu adik di kampung pun sama..so nak try la supplement shaklee ni, beli skali untuk makan bersama dengan adik dia di kampung..
Mula-mula dia nak beli Vitamin C je, sebab Vitamin C ni memang sudah tekenal dah nak baikkAn selsema dan batuk ni..lepas tu saya suggest ambil sekali dengan Garlic complex. 
Kenapa garlic? Tahukah anda, garlic mempunyai bahan aktif yang bertindak sebagai antibiotik semulajadi iaitu Alicin? Alicin ni selain sebagai antibiotik, ia pun boleh menurunkan tekanan darah dan paras kolestrol. Istimewanya garlic complex ni, ialah ia digabungkan dengan antioksidan daripada spearmint dan rosemary juga!


Jika anda mengalami, masalah selsema, batuk tak baik baik ni, boleh try makan supplement Vitamin C dan garlic complex…