Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2015

TAK RISAU DAH SEBAB DARAH TINGGI DAH TERKAWAL!

Assalamualaikum w.b.t.
Berhabuk dah blog ni.. tapi aina saja nak update satu testimoni. Lega bila dapat selesaikan masalah sorang makcik ni..masalah apa?Masalah tekanan darah dia tinggi sangat. sampai kerap juga sakit dibelakang kepala.
Risau Tekanan Darah sentiasa tinggi, susah nak turun Pada awalnya, jiran dia yang whatsapp ainaa, tanya tentang set darah tinggi. Katanya untuk kawan dia. Tapi makcik ni ada masalah darah tinggi je, kolestrol dia ok..tak tinggi. Jadi aina suggest ambil Omega Guard dan Garlic Complex. 

Omega Guard  mengandungi minyak ikan dari iklim sejuk.membekalkan 100mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPAOmega 3 dapat mengurangkan paras tekanan darah dan paras trigliserida ke paras normal.memperbaiki kesihatan kardiovaskular.
Garlic Complexmembantu mengekalkan tekanan darah normalmenurunkan paras kolestrolmelancarkan peredaran darahmenggalakkan kesihatan kardiovaskular (jantung)

Masa aina jumpa makcik ni, dia bagitahu, dia dah cuba macam macam dah. Dah ambil Pa**…