Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2016

SERANGAN ASTHMA BERKURANG SEJAK BERI ANAK MAKAN MINYAK IKAN

Assalamualaikum w.b.t

Anda ada masalah asthma.ataupun anak kena asthma?musim hujan ni,sejuk,memang mudahla anak kena kan..



Macam customer saya ni,sejak bagi anak dia makan Omega Guard,dah tak kena lelah lagi katanya. Anak dia ni pun suka makan omega tu..kunyah begitu sahaja katanya..macam makan gula gula

Legala mak nye pun,anak dah tak kena lelah,bagi makan supplement pun makan.yela.kalau bagi ubat tak nak.


Bila da nampak perubahan,memang di akan bagi anak dia makan omega setiap hari.yela lebih baik mencegah kan..supplement ni,bukan da sakit baru nak makan..
Bila anak sihat,mak pun senang hati..anda kalau ada masalah sama,bolehlah cuba ambil Omega Guard juga

Omega guard ni minyak ikan.mengandungi DHa juga.baik untuk perkembangan otak anak juga.


Nak order? Whatsapp aina 0193990149
Cod puchong dan hulu langat

Pos keseluruh malaysia


Tonsil Kecut Lepas Ambil Omega Guard Dan Vitamin C

Assalamualaikum w.b.t

Mai mai sini,nak cerita nih

Ada customer kita,anak dia kena tonsil.anak dia dewasa dah,umur 27tahun dah..
Mulanya dah nak kena operate!!!! Apa lagi mestilah takut kan..

mujurla mak dia ni,memang pengamal shaklee tegar..Stok omega dan Vitamin c ni sentiasa ada..mak dia bagi makan Omega Guard dan Vitamin C.Alhamdulillah tak lama lepas tu,tonsil pun dah kecut.tak payah dah kena operate!!alhamdulillah.yeah!!!

Customer ni memang amalkan ambil Omega guard.Omega guard tu kira vitamin yang mesti adalah dirumah.seisi rumah ambil katanya.dari yang anak kecil umur 8tahun smpaila yang paling besar. almaklumlah,omega ni memang semua lapisan umur boleh ambil.banyak khasiatnya

Meh tengok testimoni dia


Itu lah ibu kan.apa je cari solution untuk anak. Cewah sentimental pulak kita.sejak jadi ibu ni memang senang touching sikit.

Oklah,kepada anda ke,or kenalan yang ada kena tonsil nih,sakit kan,nak telan pun susah..bolehla cuba ambil Omega Guard dan Sustained Release Vitamin C nih.w…

Semak Logo Halal Yang Diiktiraf JAKIm Di Applikasi MY JAKIM

Assalamualaikum w.b.t
Da malam ni tetiba nak share Saya selalu pergi supermarket nak beli barang mesti belek label ada halal tak..lepas tu bila tengok label halal negara lain,boleh pakai ke nih?
Ha..meh install app my jakim Situ ada senarai logo halal luar negara yang diiktiraf jakim.
Jadi,semak logo halal kt barang tu ada tak dalam senarai dalam app ni,maka bolehla beli n guna or makan ke..tak de nak was was kn Sebab loga halal jakim ni produk keluaran malaysia je ada
Sini saya tunjuk sikit app dan kat mana nak tengok logo tu
Macam saya,logo halal dr China tu selalu confius.sebab lebih dr satu.yela,negara kita banyak import makanan tin dari China kn.jadi bila ada apps ni senang dah nak semak





Lepas ni senang dala.tak de la nak was was lagii

Bagaimana Nak Naikkan Hb Ketika Hamil?

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak up testimoni customer yang bermasalah hb rendah je..berbulan bulan makan macam macam nak naikkan hb,tapi tetap tak naik.sampai menyampah dah kena bebel dengan misi.

Kalau di klinik kesihatan,untuk naikkan hb,klinik akan bagi zincofer dan iron..kena makan sebelum makan atau 2jam lepas makan.tapi biasalah,nak makan sebelum makan tu memang selalu la lupa

Yang zincofer pulak,azab nye nak telan.saya masa pregnant kedu pun dapat.memangla lepas telan rasa loya cam mana ntah.memangla tak prefer.sama rupanya customer ni rasa.dia pun cakap dia loya.

Saya pun suggest ambil Vitalea Sustained Release Vitamin C.berdasarkan pengalaman,kalau ambil Vitalea je macam tak naik sangat hb.lagi lagi kalau hb dah 10.1 ke cmtu yg rasa macam jauh je nak ke 11 kn.. tapi kalau ambil Vitalea Vita C ni cepat naik dan hb kembali normal

Meh nk bagi tengok testimoni customer nih 


Apa ada dalam Vitalea nih?

Ianya multivitamin.yang bezanya dari brand lain ialah ianya ada iron formula yang …