Skip to main content

LEGA JERAWAT DAH KECUT DAN PUDAR, MENYESAL TAK AMBIL PRODUK NI AWAL AWAL

Assalamualaikum..

Ada tak anda,lepas kahwin tiba tiba badan berat naik mendadak, muka naik jerawat, haid jadi tak teratur atau lari timingnya.. kalau ini terjadi kepada anda,kemungkinan besar hormon anda dah tak seimbang.
Bila dah tak seimbang,mula lah kulit semakin berminyak..bila haid dah tak teratur,susah nak hamil.


Bagaimana nak atasi masalah ini?

Saya syorkan GLA COMPLEX  untuk seimbangkan semula hormon dan bantu memperbetulkan semula kitar haid.

Gla complex merupakan kombinasi minyak biji borage (mengandungi asid gamma linolenik atau dikenali sebagai GLA),minyak bunga matahari dan vitamin e.



Ianya berfungsi dapat
  • menyeimbangkan hormon
  • melegakan simptom PMS dan senggugut
  • membantu memperbetulkan kitar haid dan mengurangkan simptom menopouse 


Selain itu,saya syorkan ambil Vitamin C untuk mengurangkan masalah jerawat,ia dapat membantu mengecutkan jerawat sedia ada dan menghalang pembentukan jerawat baru. 




Kemudian,and juga boleh ambil ESP ,untuk membantu pembentukan tisu kulit yang baru,membantu kulit anda menjadi lebih sihat dan gebu.  

Jom lihat apa kata customer setelah ambil GLA Complex dan Vitamin C. Alhamdulillah cepat nampak perubahannya.


Nampak kan? customer ni berpuas hati setelah amalkan GLA complex dan Vitamin C. Sebelum ni dah pelbagai skincare dia cuba, sampai yang brand ternama tapi tak menjadi juga..Sampailah, ada kawan dia kata mungkin akibat hormon dah tak betul selepas kahwin..heee..maknanya hormon dah tak seimbangla..

Kalau ada jerawat memang lah benci kan..dah kecut, parut lama pun nampak dah semakin pudar, lega rasanya.

Anda ada masalah sama? Boleh hubungi saya untuk saya sarankan produk apa yang sesuai dengan anda mengikut simptom yang anda ada

Whatsapp Aina 019 399 0149
COD Puchong
COD Hulu Langat (hari tertentu)
Pos keseluruh Malaysia

Comments

Popular posts from this blog

BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

Assalamualaikum w.b.t
Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
lepas tu …

DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

KETAHUI CARA DAPATKAN ANAK PEREMPUAN

ASSALAMUALAIKUM W.B.T.

Dah share mengenai petua-petua ynak dapatkan baby boy..so sekarang petua nak dapatkan baby perempuan pela..sebenarnya tak susah, ianya terbalik sahaja dengan petua dapatkan anak lelaki..so kat sini saya nak cerita kaitan antara hari subur dengan jantina bayi dan juga petua-petua lain yang boleh anda praktikkan.

ok, pada yang belum baca entry nak dapatkan anak lelaki, disini saya inintro dikit..takut tak faham pula terma-terma yang saya guna. Mula -mula perlulah tahu..ovum  wanita (telur wanita) membawa kromosom X. Sperma lelaki pula membawa kromosom X dan Y. untuk mendapatkan anak perempuan, perlulah gabungan XX manakala anak lelaki, gabungan XY. Oleh itu bakal bapa dan bapa sekalian, janganlah salahkan isteri anda kalau tak dapat jantina anak yang diingini, sebab kromosom daripada sperma bapa la yang menentukan..TAPI YANG PENTING, SEMUANYA DITENTUKAN OLEH ALLAH S.W.T.

Walaupun semuanya telah Allah tentukan, tetapi kita sebagai hambaNya, perlu juga usaha sekiran…