Skip to main content

HAID KEMBALI TERATUR DENGAN GLA COMPLEX

Assalamualaikum w.b.t

Bersawang dah blog ni..lama tak update.tapi rindu juga nak berblogging smula..ni amik semangat semula..hihi

Hari ni nak cerita tentang testimoni customer saya.customer ni dekat je.duduk taman sebelah je dari rumah aina.taman wawasan hulu langat.customer ni memang prefer cod..rupenye memang dekat je rumah dia.heheh

Akak ni sebelum ni ada masalah haid tak menentu, iaitu salah satu tanda awal menopous.tapi masalahnye, haid nya tak berhenti smpai hampir sebulan. Akhirnya dia tertarik nak cuba GLA Complex

Untuk customer ni, disebabkan haid tak menentu jadi saya suggest dia makan 2 biji sehari. Alhamdulillah setelah sebulan, habis sebotol, bulan depannya haid datang macam biasa.hanya 7 hari dan seperti sediakala..

Customer ni berpuas hati dan nak teruskan makan GLA ni. tapi lepas aina promote dekat dia yang ada promo untuk jadi Ahli, dapat free Vita-Lea, lagi excited la dia..yela kalau biasa jadi ahli macam biasa tak dapat apa apa, ni dapat vitamin free.multivitamin pulak tu..yang memang sepatutnya diamalkan setiap hari.

Alhamdulillah lega bila customer berpuas hati.yela lega dapat bantu dia selesaikan masalah.kalau haid sepanjang masa, hampir sebulan memang tak selesa la kn..

Jadi, anda jika ada masalah haid tak menentu macam ni saya suggest ambil GLA complex ni..bukan sahaja untuk betulkan kitar haid je tau, banyak lagi khasiatnya.macam bawah ni.


ok la, kalau anda berminat nak cuba GLA ni, boleh whatsapp aina 019 399 0149..aina boleh cod ke ampang, hulu langat dan puchong.kalau anda tak tinggal area sini pun takpe..boleh poslaju kan..


AINAA 019 399 0149
PENGEDAR SHAKLEE
COD AMPANG, HULU LANGAT, PUCHONG

Comments

Popular posts from this blog

BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

Assalamualaikum w.b.t
Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
lepas tu …

DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

KETAHUI CARA DAPATKAN ANAK PEREMPUAN

ASSALAMUALAIKUM W.B.T.

Dah share mengenai petua-petua ynak dapatkan baby boy..so sekarang petua nak dapatkan baby perempuan pela..sebenarnya tak susah, ianya terbalik sahaja dengan petua dapatkan anak lelaki..so kat sini saya nak cerita kaitan antara hari subur dengan jantina bayi dan juga petua-petua lain yang boleh anda praktikkan.

ok, pada yang belum baca entry nak dapatkan anak lelaki, disini saya inintro dikit..takut tak faham pula terma-terma yang saya guna. Mula -mula perlulah tahu..ovum  wanita (telur wanita) membawa kromosom X. Sperma lelaki pula membawa kromosom X dan Y. untuk mendapatkan anak perempuan, perlulah gabungan XX manakala anak lelaki, gabungan XY. Oleh itu bakal bapa dan bapa sekalian, janganlah salahkan isteri anda kalau tak dapat jantina anak yang diingini, sebab kromosom daripada sperma bapa la yang menentukan..TAPI YANG PENTING, SEMUANYA DITENTUKAN OLEH ALLAH S.W.T.

Walaupun semuanya telah Allah tentukan, tetapi kita sebagai hambaNya, perlu juga usaha sekiran…