Skip to main content

BERCUTI KE BANGKOK SECARA PERCUMA??JOM!

Assalamualaikum w.b.t.

Anda teringin tak nak bercuti diataja sepenuhnya?Menginap di hotel 5 bintang? Kos perjalanan, makan minum semua ditanggung 100%?Cuma bawak baju, badan dan passport je. Nak tak?
Siapa tak nak percutian free kan?Di taja lagi.

Nak tak bercuti ke Bangkok, free?? yeke free?iye.Semuanya ditanggung!!

Sekarang ni, Shaklee ada buat kejutan.tak pernah lagi dibuat sebelum ni. Iaitu Star Asia Trip Bangkok 2016.


Siapa yang layak untuk dapat percutian percuma ni?

  • Pengedar yang telah berdaftar sebelum Januari 2015
  1.  Pengedar (distributor) yang belum naik rank jadi supervisor lagi: Perlu naik rank jadi supervisor dan maintain efektif sehingga 4 bulan (tak semestinya berturut-turut) sehingga April 2016
  2. Pengedar yang dah jadi pemimpin perniagaan, kena naik rank dan maintain sehingga 4 bulan (sama macam no 1) sehingga April 2016
  • Pengedar yang baru berdaftar  selepas Januari 2015
  1. Pengedar (distributor) yang belum naik rank jadi supervisor lagi: Perlu naik rank jadi supervisor dan maintain efektif sehingga 4 bulan (tak semestinya berturut-turut) sehingga April 2016
  2. Pengedar yang dah jadi pemimpin perniagaan, kena naik rank dan maintain sehingga 4 bulan (sama macam no 1) sehingga April 2016

Apa maknanya efektif selama 4 bulan tu?Ha, contohnya macam rajah kat bawah ni



Kalau tengok dekat rajah tu, jika kita naik rank, dan maintain dalam 4 bulan pada mana mana bulan sehingga April 2016, layak ke Bangkok! tak semestinya kena efektif 4 bulan berturut turut ye.so ada kelonggaran disitu.

    Bagaimana nak jadi Supervisor?

    Untuk menjadi supervisor, perlu kumpul 3000uv personal atau group uv.
    Group uv tu apa?

    Group uv tu uv terkumpul dari hasil jualan kita, dan ahli yang memdaftar bawah kita. Lagi ramai orang yang mendaftar bawah anda, lagi mudah untuk anda kumpul uv


    Ha, amacam berminat? kalau nak tahu lebih lanjut lagi boleh hubungi saya untuk daftar ahli.
    Mari daftar ahli dibawah kumpulan saya kerana
    •  kumpulan yg aktif dan kuat
    • susur galur kumpulan saya adalah antara yg top performer
    •  coaching online dan offline
    •  ada banyak video tutorial yg menarik
    • pelbagai aktiviti menarik, kelas, family day!
    Apa lagi, hubungi saya cepat cepat ye!

    Ainaa
    019 399 0149
    Pengedar Shaklee
    COD Hulu Langat, Ampang, Puchong





    Comments

    Popular posts from this blog

    BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

    Assalamualaikum w.b.t
    Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
    Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


    lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
    lepas tu …

    DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

    Assalamualaikum w.b.t

    Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
    Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

    Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

    Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

    Persediaan barang-barang baby

    Assalamualaikum..

    hmm...hari ini rasa nak cerita pasal persediaan barang barang baby pulak.. 1st skali..masa da 4 ke 5 bulan tu saya da start tanya tanya orang dah..barang apa yang perlu ada..dan mula join expo.. thanks kepada kawan saya yang bagi saya checklist barang-barang bayi.. die amik dr blog nih:http://www.mypermatahati.com/blog selain tu, saya juga amik checklist daripada jusco..yang ni boleh didapati di kaunter pembayaran bahagian maternity, baby n kids.. tak silapla nama department dia..hihi
    ok la..ni antara barang-barang yang dah saya beli..





    Bakul bayi
    bakul bayi ni saya beli melalui fb page Tilam bayi kekabu asli. kt sini banyakla pilihan dari segi coraknya..perkhidmatan pun bagus..lepas kita order kena tunggu dalam 2 minggu la baru siap..ok la tu kan.. daripada yang saya survey2..tak rmai sangat orang yang buat perkhidmatan set bakul bayi ni.. antara penjual set bakul online adalah Bakul Bayi..yang ni pun ok..cume bakul die tak ada penutup..so  tak jadi la..
    Tilam Bayi
    ti…