Skip to main content

DAPATKAN SET HAMIL SHAKLEE SEKARANG KERANA LEBIH UNTUNG DENGAN YES PACK!

Assalamualaikum w.b.t 

Hari ni nak cerita berita baik.sebab shaklee bagi best deal untuk anda yang sedang hamil 
Apa best nye?ha..sini nak cerita
Kini Shaklee menawarkan YES PAck

Apa yang best nye YES pack ni?

YES pack ni adalah full pek yang ada semua supplement or vitamin yang diperlukan ketika hamil.
Set ini 

  • 5% less! yang mana anda jimat lebih RM 30+++ 
  • dapat complimentary 1 vitalea lagiiii yang berharga RM 94.08

Lagi best jika anda daftar ahli tau
sebab sehingga oktober 2015, setiap pendaftaran ahli baru akan dapat free Vita lea
lepas tu next month anda akan dapat cash bonus bernilai rm 23.25!!

so kalau anda daftar ahli, dan ambil YES PACK ni, anda akan dapat
  1. 3 botol Vitalea (tahan sehingga 6 bulan)
  2. 1 botol b complex (tahan 4 bulan)
  3. 1 botol ostematrix (tahan sebulan)
  4. 1 botol Omega guard (tahan sebulan-digalakkan ambil masa 6 bulan keatas)
  5. 1 tin ESP (tahan hampir 3bulan)
  6. 1botol sustained release Vita-C (tahan 6 bulan)

hadiah dari saya
  1. free shaker
  2. free pill box
  3. special free gift (tanya saya apa dia ok!)


ha best tak? berbaloi tau beli sekarang.kalau lepas oktober nanti dah tak dapat dah promo macam ni
Dapatkan harga yang super duper diskaun lagi dari Aina sekarang!!!

jadi apa lagi, whasapp aina sekarang

Ainaa
019 399 0149
Pengedar shaklee hulu langat, ampang, puchong

Comments

Popular posts from this blog

BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

Assalamualaikum w.b.t
Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
lepas tu …

DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

Kelas Antenatal di Hospital Ampang

Assalamualaikum..

Hari ni nak cite pasal pengalaman pegi kelas antenatal di Hospital Ampang..masa awal2 preggy dulu xtau pun kewujudan kelas ni..pastu da bace majalah, blog..rase cam best plak..kredit to blog http://achikani.blogspot.com/2012/10/kelas-antenatal-di-hospital-ampang.html dan http://al-suria.blogspot.com/2013/04/antenatal-class-hospital-ampang.html.. Kepada sesiapa yang berminat nak mengikuti kelas antenatal kat hospital Ampang ni boleh la hubungi nombor kat bawah ni untuk buat reservation n nak tanya pape..
Klinik O&G Hospital Ampang : 03-42896087 
Saya gi kelas ni masa 26 Disember 2013..hehe..da lame tapi baru nak cite kn?xpe2..bolehla nk refresh sket. Apa yang dipelajari dari kelas antenatal ni?haaaa..korang mesti nak tau kn?.ok..kat sini saya tunjuk jadual die..

ni adalah pamplet yang diorang bagi masa kat kelas tu..klas ni PERCUMA tau! n hanya diadakan setiap hari Khamis minggu ke-empat..seeloknya suami pun kena ikut sekali..tapi malangnye disaat-saat akhir..comp…