Skip to main content

PENAPIS AIR YANG BOLEH DIBAWA KEMANA SAHAJA! MUDAH DAN MURAH!

Assalamualaikum w.b.t.

Air adalah sumber yang penting dalam kehidupan kita. Setiap hari kita dinasihatkan minum 3 liter air.
Tapi pastikah anda air yang anda minum tu betul-betul bersih? memang ianya berwarna putih jernih, tapi...pastikah anda ia tidak dicemari dengan logam berat,sisa racun perosak, dan bahan cemar industri yang pastinya berbahaya untuk jangka masa panjang?

Disini saya senaraikan beberapa risiko meminum air tercemar.


 Shaklee ada menawarkan penapis air yang murah, ringan, mudah dibawa kemana-mana dan mudah digunakan.
Get Clean Water merupakan sistem penapisan air yang menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air serta mengurangkan bahan tercemar termasuklah plumbum sehingga 99%!

Get Clean Water telah disahkan
  • dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium (semua ni adalah logam berat) dan bahan cemar lain.
  • dapat mengurangkan klorin
  • dapat menuras air sehingga 303 liter atau 80 gelen air air setiap turasan iaitu setiap blok karbon

Get Clean water ni mengungguli jenama terkemuka yang lain. jom tengok perbezaan di bawah ni


 

 Tengok tu, Get Clean water daripada Shaklee ni dapat menuras bahan cemar industri dan pertanian berbanding jenama lain.

Jom tengok, rupa Get Clean Water ni. Wow, simple je.ianya bebentuk jag supaya anda mudah nak bawa kemana-mana.

Pek permulaan Get Clean Water tersedia untuk menuras air sehingga 365 hari!




ha..banyak kan 303 liter ni.303 liter ni bersamaan penggunaan untuk 4 bulan. 
selain tu, Get Water Clean ni, Jag air dia bermeter automatik, jadi ia akan menunjukkna jumlah gelen air yang telah dituras. walaupun auto tapi tak guna elektrik tau!

lepas tu, lepas tapis air ni, dah boleh terus minum.tak perlu masak air lagi..ha, jimat letrik kan?

Dalam satu pek permulaan Get Clean Water ni, ada 3 pek isian semula penuras air.
1penuras boleh guna 4 bulan.
jadi ada 3 penuras, boleh guna sehingga 12 bulan=1tahun!

Lepas tu anda hanya perlu tukar penuras sahaja..


Senang kan?
Mahal ke harga Get Clean Water Pitcher ni? 

Starter Pack termasuk GST = RM 487.60
blok karbon isian semula (3 packs) termasuk GST = RM 170.66

Tak mahal mana pun, mula mula cuma RM 487.60. 
Selepas setahun, baru tukar blok harga RM170.66 untuk penggunaan setahun lagi.
tak terasa sangatla kalau RM 170.66 setahun tu..

lagipun ianya portable, boleh bawak nak pergi berkelah, berkhemah, bawak balik kampung, holiday.ha..semua boleh jela.sebab dia ringan je dan bentuk pun jag.

Nak harga diskaun? boleh, meh whatsapp Ainaa, InsyaAllah Ainaa akan bagi best price dengan anda.dan mungkin anda boleh dapat FREE GIFT lagi!
Hubungi Ainaa tau!

Ainaa
019 399 0149
Pengedar Shaklee Hulu Langat, Ampang, Puchong
Pos keseluruh Malaysia


 




Comments

Popular posts from this blog

BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

Assalamualaikum w.b.t
Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
lepas tu …

DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

Kelas Antenatal di Hospital Ampang

Assalamualaikum..

Hari ni nak cite pasal pengalaman pegi kelas antenatal di Hospital Ampang..masa awal2 preggy dulu xtau pun kewujudan kelas ni..pastu da bace majalah, blog..rase cam best plak..kredit to blog http://achikani.blogspot.com/2012/10/kelas-antenatal-di-hospital-ampang.html dan http://al-suria.blogspot.com/2013/04/antenatal-class-hospital-ampang.html.. Kepada sesiapa yang berminat nak mengikuti kelas antenatal kat hospital Ampang ni boleh la hubungi nombor kat bawah ni untuk buat reservation n nak tanya pape..
Klinik O&G Hospital Ampang : 03-42896087 
Saya gi kelas ni masa 26 Disember 2013..hehe..da lame tapi baru nak cite kn?xpe2..bolehla nk refresh sket. Apa yang dipelajari dari kelas antenatal ni?haaaa..korang mesti nak tau kn?.ok..kat sini saya tunjuk jadual die..

ni adalah pamplet yang diorang bagi masa kat kelas tu..klas ni PERCUMA tau! n hanya diadakan setiap hari Khamis minggu ke-empat..seeloknya suami pun kena ikut sekali..tapi malangnye disaat-saat akhir..comp…