Skip to main content

CASH ON DELIVERY @COD PRODUK SHAKLEE DI HULU LANGAT AMPANG, PUCHONG

Assalamualaikum w.b.t

Selalu dah hantar barang atau orang kata C.O.D yang maknanya cash on delivery. tapi selalunya tak ambil gambar.ha, ni ada gambar bolehla letak satu kat sini, nak kata bukti la, boleh je nak cod.kiranya trusted seller la ye!

Ramai yang prefer cod ni berbanding pos. 

sebabnya:

  • nak jimat.nak elak kos pos.boleh jimat dlm RM6, ada seller caj RM7 minimum kos pos.
  • tak percaya atau takut kena tipu. yela, takut duit dah bank in, tapi barang tak sampai sampai.
  • beli barang dari kawan atau saudara terdekat.bila ada event nak jumpa, terus bayar dan dapat barang
Berdasarkan pengalaman saya ada customer lebih prefer jumpa di meetpoint.ada yang lebih suka jumpa dirumah. meetpoint ni biasanya di mall, ataupun di pejabat. kalau pejabat ni, jumpa time lepas waktu kerja lah biasanya. kalau mall, masa hari cuti.
hantar barang sampai kerumah..hehe

Kalau hantar terus dirumah customer, ikut availability mereka.
kalau yang hantar kerumah ni biasa borak lama.masa awal beli barang cerita cara nak guna.bila dah repeat order, cerita ada rasa efek tak, betul tak cara makan..kira terus consult la.yela, cerita masalah dan consult cara macam ni lebih berkesan pada saya.

Kawasan mana saya boleh delivery ni?

  • hulu langat
  • puchong 
Jadi, kalau anda berada di sekitar kawasan ni, nak produk shaklee, secara COD
boleh terus hubungi saya aina

Ainaa
019 399 0149
Pengedar shaklee
Hulu langat, Puchong

Comments

Popular posts from this blog

BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

Assalamualaikum w.b.t
Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
lepas tu …

DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

Kelas Antenatal di Hospital Ampang

Assalamualaikum..

Hari ni nak cite pasal pengalaman pegi kelas antenatal di Hospital Ampang..masa awal2 preggy dulu xtau pun kewujudan kelas ni..pastu da bace majalah, blog..rase cam best plak..kredit to blog http://achikani.blogspot.com/2012/10/kelas-antenatal-di-hospital-ampang.html dan http://al-suria.blogspot.com/2013/04/antenatal-class-hospital-ampang.html.. Kepada sesiapa yang berminat nak mengikuti kelas antenatal kat hospital Ampang ni boleh la hubungi nombor kat bawah ni untuk buat reservation n nak tanya pape..
Klinik O&G Hospital Ampang : 03-42896087 
Saya gi kelas ni masa 26 Disember 2013..hehe..da lame tapi baru nak cite kn?xpe2..bolehla nk refresh sket. Apa yang dipelajari dari kelas antenatal ni?haaaa..korang mesti nak tau kn?.ok..kat sini saya tunjuk jadual die..

ni adalah pamplet yang diorang bagi masa kat kelas tu..klas ni PERCUMA tau! n hanya diadakan setiap hari Khamis minggu ke-empat..seeloknya suami pun kena ikut sekali..tapi malangnye disaat-saat akhir..comp…