Skip to main content

VITAMIN E PROMO OKTOBER 2015, BUY 2 AT 50% ONLY!!

Assalamualaikum w.b.t

Promo oktober bulan ni, yang best nye ialah Vitamin E Beli 2, pada harga 50% sahaja. Macammana tu?

Maknanya, beli 2 botol, tetapi bayar harga 1 botol sahaja. macam buy 1 free 1 la jugak nye..
Promo ni tengah rancak! Dengar kata dekat cawangan shaklee banyak habis dah!. Tapi di HQ masih ada, jadi masih boleh online lagi.


Apa khasiat Vitamin E? 

Banyak khasiat Vitamin E ni, anda juga boleh baca di sini

Secara ringkasnya, Vitamin E ini bertindak sebagai

  1. Awet muda
  2. Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
  3. Mengurangkan parut
  4. Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
  5. Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
  6. Merawat masalah keintiman
  7. Merawat masalah seksual lelaki
  8. Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi
  9. Mengelakkan keguguran kandungan
Yang bestnya Vita-E complex shaklee ni sebab ia mengandungi selenium dan juga grape seed extract. 

Kebaikan kesihatan grape seed extract

1.Menyingkirkan radikal bebas
2.Mengurangkan radang (inflammatory)
3.Membantu kesihatan otak, kulit dan mata.
4.Membantu pengedaran mikro dan kardiovaskular.
5.Mencegah masalah kelenjar prostat
6.Melambatkan proses penuaan
7.Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit
8.Mencegah kesan negative yang disebabkan oleh sinar ultraviolet
9.Membantu fungsi system saraf otak
10.Meningkatkan daya pertahanan

Selenium macam pelengkap kepada Vitamin E. Kenapa kena ambil Vitamin E dengan selenium sekali?

  •  Membantu dalam penciptaan dan pengeluaran glutation. Ini adalah besar kerana glutation adalah pertahanan antioksida semula jadi badan anda daripada radikal bebas.
  • Melindungi sperma membangun dari kerosakan oksidatif (aka radikal bebas).
  • Terlibat dalam penciptaan sperma (aka. spermatogenesis).
  • Terlibat dengan radang dan tindak balas imun.
  • Selenium bertindak balas dengan natural antioksidan dlm badan kita iaitu Gluthathione
Dinasihatkan mengambil 55mcg selenium sehari, tetapi jangan lebih 400 mcg sehari.





Memang best vitamin E ni.sebab bukan vitamin E semata, tambahan selenium dan grape seed extract membuatkan Vitamin E shaklee ni lebih power!!!!

Lepas tu ditambah pula dengan promo hebat bayar harga sebotol, tetapi dapat 2 botol Vitamin E.

Berapa harga?
Sebotol Vitamin E hanya RM150 termasuk pos
beli 2 = RM300, tetapi ada potongan 50%=RM150 juga..hehehe

nak pos boleh, nak cod pun boleh

jom hubungi Ainaa sekarang. Rugi sangat nih kalau tak grab promo nih!!!

Ainaa
019 399 0149
Pengedar shaklee
COD Ampang, Hulu Langat, Puchong 

Comments

Popular posts from this blog

BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

Assalamualaikum w.b.t
Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
lepas tu …

DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

Kelas Antenatal di Hospital Ampang

Assalamualaikum..

Hari ni nak cite pasal pengalaman pegi kelas antenatal di Hospital Ampang..masa awal2 preggy dulu xtau pun kewujudan kelas ni..pastu da bace majalah, blog..rase cam best plak..kredit to blog http://achikani.blogspot.com/2012/10/kelas-antenatal-di-hospital-ampang.html dan http://al-suria.blogspot.com/2013/04/antenatal-class-hospital-ampang.html.. Kepada sesiapa yang berminat nak mengikuti kelas antenatal kat hospital Ampang ni boleh la hubungi nombor kat bawah ni untuk buat reservation n nak tanya pape..
Klinik O&G Hospital Ampang : 03-42896087 
Saya gi kelas ni masa 26 Disember 2013..hehe..da lame tapi baru nak cite kn?xpe2..bolehla nk refresh sket. Apa yang dipelajari dari kelas antenatal ni?haaaa..korang mesti nak tau kn?.ok..kat sini saya tunjuk jadual die..

ni adalah pamplet yang diorang bagi masa kat kelas tu..klas ni PERCUMA tau! n hanya diadakan setiap hari Khamis minggu ke-empat..seeloknya suami pun kena ikut sekali..tapi malangnye disaat-saat akhir..comp…