Skip to main content

PROMO COMBO SET KESUBURAN OKTOBER 2015

Assalamualaikum..

Sempena bulan Oktober ini, aina nak buat set combo, set yang lebih jimat, sesuai untuk anda yang ingin hamil!

Set ni, aina gandingkan set kesuburan shaklee dan ovulation test strip, juga pregnancy test strip.Set combo ni dah termasuk kos postage.Jadi, hanya perlu bank in nilai set combo sahaja..

Ni Set combo yang menarik tuuuuu


Untuk anda yang haid tak teratur atau haid teratur, tapi tak berjaya hamil lagi. memang sesuai ambil set kesuburan basic nih.


Anda nak hamil, tetapi ada masalah haid tak teratur?tak tahu bila waktu subur anda?
kerap senggugut?keputihan?

jangan risau, ada penyelesaian nya.ni lah set kesuburan optimum, sesuai dengan anda! kenapa?

GLA complex membantu menyeimbangkan hormon dan menyediakan persekitaran yang sesuai untuk persenyawaan di dalam rahim.

B complex with folic acid dapat mengelakkan kandungan daripada mengalami kecacatan tulang belakang

Alfalfa : bertindak seperti kacip fatimah.membantu dalam kecantikan dalaman wanita. elok untuk mengatasi masalah senggugut, keputihan.


Set kesuburan ini semua, ada sekali ovulation test yang membantu anda untuk tahu bila hari subur anda. Bagaimana nak guna?boleh refer link disini.

Set Combo ni memang super jimat dan memang set yang cukup untuk anda yang memang sedang ikhtiar nak hamil.

Hubungi aina untuk dapatkannya!

Ainaa 
019 399 0149
PENGEDAR SHAKLEE
COD HULU LANGAT, AMPANG, PUCHONG

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

Assalamualaikum w.b.t
Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
lepas tu …

DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

Kelas Antenatal di Hospital Ampang

Assalamualaikum..

Hari ni nak cite pasal pengalaman pegi kelas antenatal di Hospital Ampang..masa awal2 preggy dulu xtau pun kewujudan kelas ni..pastu da bace majalah, blog..rase cam best plak..kredit to blog http://achikani.blogspot.com/2012/10/kelas-antenatal-di-hospital-ampang.html dan http://al-suria.blogspot.com/2013/04/antenatal-class-hospital-ampang.html.. Kepada sesiapa yang berminat nak mengikuti kelas antenatal kat hospital Ampang ni boleh la hubungi nombor kat bawah ni untuk buat reservation n nak tanya pape..
Klinik O&G Hospital Ampang : 03-42896087 
Saya gi kelas ni masa 26 Disember 2013..hehe..da lame tapi baru nak cite kn?xpe2..bolehla nk refresh sket. Apa yang dipelajari dari kelas antenatal ni?haaaa..korang mesti nak tau kn?.ok..kat sini saya tunjuk jadual die..

ni adalah pamplet yang diorang bagi masa kat kelas tu..klas ni PERCUMA tau! n hanya diadakan setiap hari Khamis minggu ke-empat..seeloknya suami pun kena ikut sekali..tapi malangnye disaat-saat akhir..comp…