Skip to main content

SET KEHAMILAN MENGIKUT BAJET ANDA

Assalamualaikum w.b.t.

Disini saya senaraikan set kehamilan mengikut keperluan dan bajet anda..jika anda lihat, produk yang sesuai untuk dimakan ketika hamil, tak jauh bezanya dengan set bersalin..jadi jangan risau, anda masih boleh continue makan dari hamil, sehingga berpantang dan seterusnya menyusu..

Sesetengah produk tahan 3 bulan dan ada sehingga 4bulan..mungkin awal awal anda rasakan mahal, tetapi jika dibahagi dengan jumlah bulan, tak jauh beza dengan produk lain dipasaran..yang penting pada saya, anda pilihla supplement daripada sumber semulajadi, terutamanya produk shaklee.


Untuk mengetahui manfaat set kehamilan ini, dan beberapa tips mengenai kehamilan, anda boleh klik disini.

SET HAMIL BAJET

VITALEA WITH IRON FORMULA
B COMPLEX WITH FOLIC ACID
CHEWABLE VITAMIN C
OSTEMATRIX

Harga: RM 235.00

SET HAMIL OPTIMUM

VITALEA WITH IRON FORMULA
B COMPLEX WITH FOLIC ACID
SUSTAINED RELEASE VITA C
OSTEMATRIX

Harga: RM 290.00

SET HAMIL OPTIMUM 6 BULAN KEATAS

SET HAMIL OPTIMUM + OMEGA GUARD

Harga: RM 420.00



SET HAMIL PREMIUM

VITALEA WITH IRON FORMULA
B COMPLEX WITH FOLIC ACID
SUSTAINED RELEASE VITA C
OSTEMATRIX
ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
+ OMEGA GUARD UNTUK 6 BUKAN KEATAS

Harga: RM 570.00

Hubungi Aina 019 399 0149 untuk consultation untuk keperluan dan bajet anda.harga masih boleh dirunding kerana setiap bulan ada promo bagi sesetengah produk.

Aina 019 399 0149

PENGEDAR SHAKLEE
C.O.D AMPANG, HULU LANGAT, PUCHONG
POS KESELURUH NEGARA

Comments

Popular posts from this blog

BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

Assalamualaikum w.b.t
Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
lepas tu …

DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

Persediaan barang-barang baby

Assalamualaikum..

hmm...hari ini rasa nak cerita pasal persediaan barang barang baby pulak.. 1st skali..masa da 4 ke 5 bulan tu saya da start tanya tanya orang dah..barang apa yang perlu ada..dan mula join expo.. thanks kepada kawan saya yang bagi saya checklist barang-barang bayi.. die amik dr blog nih:http://www.mypermatahati.com/blog selain tu, saya juga amik checklist daripada jusco..yang ni boleh didapati di kaunter pembayaran bahagian maternity, baby n kids.. tak silapla nama department dia..hihi
ok la..ni antara barang-barang yang dah saya beli..





Bakul bayi
bakul bayi ni saya beli melalui fb page Tilam bayi kekabu asli. kt sini banyakla pilihan dari segi coraknya..perkhidmatan pun bagus..lepas kita order kena tunggu dalam 2 minggu la baru siap..ok la tu kan.. daripada yang saya survey2..tak rmai sangat orang yang buat perkhidmatan set bakul bayi ni.. antara penjual set bakul online adalah Bakul Bayi..yang ni pun ok..cume bakul die tak ada penutup..so  tak jadi la..
Tilam Bayi
ti…