Skip to main content

APA YANG BEST JOIN SHAKLEE NI?

assalamualaIkum WBT 

hari ni saye nak share ttg kelebihan mendaftar ahli shaklee



♥dapat beli brg2 shaklee pada harga ahli, jimat sehingga 30%
♥dapat untung jual harga runcit sehingga 30%
♥setiap produk yg dibeli atau dijual, akan dpt points unik yg dipanggil UV. uv ni bila dah cukup jumlahnya (150 uv ke atas), layak dpt CASH bonus from shaklee
♥bonus tersebut akan dibank in pada setiap pertengahan bulan.
♥Lebih byk produk yg dijual, lebih byk uv terkumpul, lebih besar ganjaran cash bonus anda. Nilai bonus dari 5% sehingga 21%
♥bonus kepimpinan sehingga 6 level
♥Bonus subsidi kereta (dalam bentuk tunai)
♥program konvensyen shaklee
♥program penajaan antarabangsa



Purata pendapatan tahunan berdasarkan pangkat:

 - Master Coordinator RM600,000 and above

 - Senior key coordinator rm350,000 and above

 - Key coordinator rm250,000 and above

 - Senior coordinator rm150,000 and above

 - Coordinator rm80,000 and above

 - Senior supervisor rm36,000 and above

 - Supervisor rm20,000 and above



MACAM MANA MAHU MULA??

ada dua cara ye.

yg pertama: bayar rm65 utk kit bag + rm10 postage SEKALI SEUMUR HIDUP SAHAJA!!! dan anda sudah boleh memulakan langkah anda utk mencapai impian bersama shaklee... :)

yg kedua : membuat pembelian utk mana2 produk shaklee berjumlah 200 UV (RM660 ++), ATAU
beli 2 botol VIVIX, ATAU, beli 3 kotak COLLAGEN POWDER, anda akan dapat KEAHLIAN PERCUMA, KIT BAG PERCUMA (WORTH RM65), CASH BACK BONUS PERTENGAHAN BULAN SETERUSNYA DARI TARIKH ANDA MENDAFTAR SBG AHLI SHAKLEE...

COME JOIN MY GROUP NOW! :)


HUBUNGI SAYA SEKARANG :

AINAA ATIKAH
0193990149
PENGEDAR SHAKLEE : 1025051
COD AMPANG, HULU LANGAT, PUCHONG


Comments

Popular posts from this blog

BABY HARIS TELAN SILICA GEL..MAMA KENA BUAT APA?

Assalamualaikum w.b.t
Anak anda penah tertelan silica gel tak? Lepas tu anda buat apa? Huh petang tadi haris macam termakan je silica gel tu. memang panik la nak buat apa.rasa biru dah muka saya time tu.
Cerita nya macam ni Saya baru terima barang dari astro go shop saya ni jenis excited kalo beli barang nak terus buka dan try.. tak kisahla beli barang online ke kat kedai ke..sampai umah mesti nak try saya beli compactor..yang tempat simpan baju tu tengah pasang pasang nampak dah ada silica gel dalam tu..biar jela lepas tu haris ni duk panjat sana sini, saya pun rimas, letak die dalam compactor tu.. saja konon nak bagi die mainla.


lepas tu rasa nak tangkap la gambar haris. da tangkap gambar, nak save dan tengok balik lepas tu pandang haris tengok dia dah gigit silica gel tuh! habis bertaburan saya pun terus angkat die ke bilik air dan korek mulut dia.. dapatla sikit tapi silica gel tu macam da larut sikit..macam rupa pasir dah. memang panik +takut+risau+menyesal sangat sebab cuai
lepas tu …

DERITA GEGATA (URTICARIA) SELAMA 5 BULAN BERAKHIR JUGA

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni nak cerita kisah saya. Korang tau tak apa itu gegata or urticaria? Gegata ni gàtal gilaaaa..bentuk peta. Ada orang panggil kelopak garam,ada orang panggil sembur pontianak
Saya kena gegata ni sejak dlm bulan dec 2016.dalam selang beberapa hari malam saya akan gatal gatal.menggaru xboleh berhenti.bangun tengok badan dah berpeta sana sini.mulanya sapu minyak cap kapak la nak kasi lega.lega sebab berangin jela.tp still gatal.bila nk pagi dlm pkul 4lbih bru gatal tu mula hilang.bru boleh tido lena

Mulanya suspek tilam ada hama saya tukar tilam,tukar bantal,tukar caar.cadar siap rebus lagi dalam air mendidih.tapi masih kena.seminggu 2-3x saya mesti gatal. Mulanya malam sahaja,kemudian semakin kerap,kadang siang pun kena.

Saya jumpa doc dan doc beri chloropherinamine atau piriton.sejenis ubat tahan gatal,sejenis anti-histamine.selain itu,doc kata boleh juga ambil cetrizine.cetrizine ni lebih ok la utk ibu menyusu.bila ubat dah habis,bila saya nk beli kt farmasi…

Kelas Antenatal di Hospital Ampang

Assalamualaikum..

Hari ni nak cite pasal pengalaman pegi kelas antenatal di Hospital Ampang..masa awal2 preggy dulu xtau pun kewujudan kelas ni..pastu da bace majalah, blog..rase cam best plak..kredit to blog http://achikani.blogspot.com/2012/10/kelas-antenatal-di-hospital-ampang.html dan http://al-suria.blogspot.com/2013/04/antenatal-class-hospital-ampang.html.. Kepada sesiapa yang berminat nak mengikuti kelas antenatal kat hospital Ampang ni boleh la hubungi nombor kat bawah ni untuk buat reservation n nak tanya pape..
Klinik O&G Hospital Ampang : 03-42896087 
Saya gi kelas ni masa 26 Disember 2013..hehe..da lame tapi baru nak cite kn?xpe2..bolehla nk refresh sket. Apa yang dipelajari dari kelas antenatal ni?haaaa..korang mesti nak tau kn?.ok..kat sini saya tunjuk jadual die..

ni adalah pamplet yang diorang bagi masa kat kelas tu..klas ni PERCUMA tau! n hanya diadakan setiap hari Khamis minggu ke-empat..seeloknya suami pun kena ikut sekali..tapi malangnye disaat-saat akhir..comp…